Ασφαλείς αποστολές Προϊόντων

Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό και κάνουμε τα πάντα για να φτάσει στα χέρια σας γρήγορα. Για τη διασφάλιση των αποστολών συνεργαζόμαστε με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier), μέσω της οποίας φτάνουν τα προϊόντα μας στα χέρια σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από δύο (2) έως δέκα (10) εργάσιμες ημέρες, εξαρτώμενος από το  από το φόρτο εργασίας και τον τόπο παράδοσης. Σε αυτό το χρόνο παράδοσης δεν περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις, οι οποίες οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες όπως για παράδειγμα απεργίες, αντίξοες καιρικές συνθήκες κτλ, και δεν ευθύνεται η εταιρεία για τυχόν επιπλέον καθυστέρηση.

Στην περίπτωση, κατά την οποία ο χρόνος παράδοσης πρόκειται να υπερβεί τις δέκα (10) εργάσιμες ημέρες με ευθύνη της εταιρείας, τότε ο αγοραστής ενημερώνεται για την επιπλέον καθυστέρηση με Email ή τηλεφωνικά και εφόσον το επιθυμεί μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του και να του επιστραφούν τα χρήματα που έχει δώσει σε αριθμό λογαριασμού της τράπεζας που επιθυμεί.

Η παραπάνω ενημέρωση πραγματοποιείται εντός τριών (3) ημερών από τη στιγμή που θα ενημερωθεί η εταιρεία για την πληρωμή της, οπότε εκτελείται και η παραγγελία. Στην περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας άνω των δέκα (10) ημερών και που ο αγοραστής θα ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του, θα πρέπει να ενημερώσει τη εταιρεία με Email ή FAX ότι επιθυμεί να ακυρωθεί η παραγγελία του και να επιστραφούν τα χρήματά του, αναγράφοντας και την τράπεζα και τον αριθμό λογαριασμού που ο ίδιος επιθυμεί.

*Σχετικά με την πολιτική επιστροφής προϊόντων και αποζημίωσης μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στην αντίστοιχη ενότητα της πολιτικής λειτουργίας της εταιρείας μας.*