Μαρία Ζαβού

Η Μαρία Ζαβού γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε ζωγραφική στην Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο St. Andrew’s, στο Σικάγο. Ειδικεύτηκε στην αγιογραφία.

Το 1985, κάνει την πρώτη της ανώτερη επικοινωνία με τα αγγελικά πεδία. Η επικοινωνία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την καταγραφή συγκεκριμένων στοιχείων, που αφορούν το σύμπαν, το σενάριο εξέλιξης του πλανήτη, την αρχέγονη γνώση και την εναλλακτική ιατρική.

Σταδιακά, μετά από πολλαπλές επικοινωνίες και μέσω οραματισμού, η Μαρία Ζαβού «διαμορφώνει» τη Θεωρεία των Εξωγαλαξιακών Διαστάσεων, «γνωρίζει» τους Αγγέλους, «συνδέεται» με τους Ανώτερους Εαυτούς και δημιουργεί ένα μοναδικό ζωγραφικό έργο, που υποστηρίζει εικαστικά την φιλοσοφία της.

Στα χρόνια που ακολουθούν, ξεκινά το συγγραφικό της έργο και αντιμετωπίζει την πρόκληση να αναλάβει τον ρόλο της πνευματικής οδηγού.

Το 1999 ιδρύει τη σχολή της, που ονομάζεται «Η Πύλη Των Αγγέλων».

Σήμερα, ο πνευματικός χώρος της Μαρίας Ζαβού στεγάζει το πρώτο Πανεπιστήμιο Μυστών Πνευματικής Αναβάθμισης, το οποίο τα 15 τελευταία χρόνια ειδικεύεται στους τομείς της θεϊκής νοημοσύνης, της προσωπικής μετάλλαξης και της εναλλακτικής θεραπείας.

Στη Σχολή έχουν φοιτήσει και φοιτούν πολλοί μαθητές, ενώ η Μαρία Ζαβού, εκτός από την Αθήνα, δραστηριοποιείται πλέον και στη Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και πρόσφατα στη Φινλανδία.