Άντονι Ρ. Μικάλσκι

O Άντονι Ρ. Μικάλσκι (ψευδώνυμο «Tόνι») είναι ο ιδιοκτήτης και επικεφαλής μάγειρας και καθαριστής μπουκαλιών της Kallisti Publishing. Η Kallisti Publishing ξεκίνησε το 2000 και πρώτα εξέδωσε το The Master Key System, το Κλειδί της Ζωής του Τσαρλς Φ. Χάανελ, το οποίο έγινε δεκτό με μεγάλη επευφημία. Μετά από αυτή την επιτυχία, ο Tόνι τύπωσε και άλλα βιβλία από άλλους μεγάλους συγγραφείς και συνεχίζει να φέρνει τα υπόλοιπα βιβλία του Χάανελ στα βιβλιοπωλεία.

Ο Tόνι έλαβε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Pennsylvania State και το Διδακτορικό του από τη «Σχολή της Σφαλιάρας της Ζωής», έχει εργασθεί σε υπερβολικά πολλές δουλειές για να τις αναφέρουμε εδώ και ήταν ιδιοκτήτης σε δύο επιχειρήσεις. Στην πορεία της ζωής του, έμαθε χορό αιθούσης, διόρθωσε υπολογιστές, έπαιξε κιθάρα, ήταν ο Πρόεδρος και Διευθυντής Περιοχής για την «Toastmasters International» και έγραψε άρθρα για ένα εβδομαδιαίο ενημερωτικό περιοδικό της περιοχής του.

Όταν δεν εργάζεται σε κάποιο καινούριο βιβλίο, πράγμα πολύ σπάνιο, ο Tόνι χαίρεται να ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη, να μαγειρεύει, να μιλάει για πολιτικά θέματα, να ακούει μουσική και να διαβάζει. (Το τελευταίο αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι είναι εκδότης!)

Για να επικοινωνήσετε με τον Tόνι, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην Kallisti Publishing ή να στείλετε e-mail: tony@kallistipublishing.com. Επίσης, γράφει τακτικά στον Πίνακα Μηνυμάτων της Kallisti Publishing.

 «Η ζωή μου είναι ζωντανή απόδειξη ότι οι αρχές που διδάσκει ο Τσαρλς Χάανελ είναι πλήρως αληθείς και σωστές. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε το κοινό για την αλήθεια σχετικά με το ποιοι πραγματικά είμαστε και πόσο καθοριστικά αποτελέσματα έχουν οι σκέψεις μας στη ζωή μας».