Ρόμπερτ «Μπομπ» Σμιτζ

O Ρόμπερτ «Μπομπ» Σμιτζ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και φοίτησε το κολέγιο του Πανεπιστημίου του Ντέιτον στο Οχάιο. Δύο επαγγελματικές απόπειρες άλλαξαν δραστικά τη ζωή του: Διάβασε το βιβλίο «Think & Grow Rich» και παρακολούθησε και ένα μάθημα για την επιτυχία στη ζωή στο Ινστιτούτο Κινητοποίησης της Επιτυχίας (Success Motivation Institute).

Στα 30 του ο Μπομπ αγόρασε ένα μικρό υποκατάστημα μιας αλυσίδας παντοπωλείων. Τελικά εκλέχτηκε σε μια διευθυντική θέση, από την οποία αντιπροσώπευε πολλούς άλλους ιδιοκτήτες μέσα στην εταιρεία. Στις αρχές του ’80, ο Μπομπ άνοιξε ένα από τα πρώτα βίντεο κλαμπ στο Λονγκ Άιλαντ. Όταν αυτό είχε μεγάλη επιτυχία, ο Μπομπ πούλησε την επιχείρηση και μετακόμισε στη Φλόριδα ώστε να συνεχίσει την προσωπική του νοητική και πνευματική ανάπτυξη.

Στα τέλη του 1987, ο Μπομπ άνοιξε και άλλη μία με επιχείρηση με προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών. Η επιχείρησή του αναπτύχθηκε τόσο μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια ώστε να γίνει μια παναμερικανική αλυσίδα καταστημάτων και ο ίδιος ανέπτυξε εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα σε αυτά που είχε μάθει για την αυτοκυριαρχία. Αυτό τον οδήγησε στα φημισμένα σεμινάρια με τίτλο «Νοοτροπία του Εκατομμυριούχου (Mindset to Millionaire)» τα οποία ώθησαν πολλούς ανθρώπους σε επίπεδα διακρίσεων μέχρι πρότινος ασύλληπτα.. (Το πρόγραμμα σεμιναρίων σύντομα θα είναι διαθέσιμο από την Kallisti Publishing!)

O Μπομπ μετακόμισε στην Πενσυλβάνια το 2003 για να ανοίξει μια άλλη επιχείρηση κηροποιΐας με έναν καλό φίλο του. Αυτή η εταιρία δείχνει να έχει επίσης φοβερή ανάπτυξη. Ο Μπομπ είναι επίσης ένας καταξιωμένος ζωγράφος. Μπορείτε να δείτε τα έργα του στην ιστοσελίδα www.bobschmitz.com