Α) Γενικοί όροι χρήσης

1.Εισαγωγή

Οι όροι χρήσης είναι σχεδιασμένοι για να οριοθετήσουν τις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματά μας και δεν επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματα σας.

Το kinitro.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρεία «ΚΙΝΗΤΡΟ», που εδρεύει στην Αθήνα Αττικής, Βησσαρίωνος αρ. 4, με ΑΦΜ 047802478 και ΔΟΥ Δ΄ Αθηνών, τηλ. 2103625380 (στο εξής kinitro). Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος του Kinitro, το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kinitro.gr.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα οι χρήστες παραχωρούν την συγκατάθεσή τους στους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί στη χρήση αυτής.

2. Όροι της σύμβασης

Η kinitro διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών, οποτεδήποτε κρίνει αναγκαίο, χωρίς την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε αλλαγή στις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οποιοδήποτε τυπογραφικό λάθος ή παράλειψη σε πληροφορία του site ή σε άλλο έγγραφο που εκδίδεται από την εταιρία μας θα διορθώνεται από εμάς χωρίς καμία άλλη υποχρέωση από πλευράς μας.

Όλες οι πληρωμές γίνονται σε ευρώ ή σε δολάριο ΗΠΑ, ανάλογα με τη χώρα του πελάτη, και όλες οι αγορές περιλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α. ανάλογα με το προϊόν. Μεταβολές στην ισοτιμία, στο ΦΠΑ ή σε τιμές των προϊόντων μας, δεν επιφέρουν καμία αλλαγή σε εσάς από τη στιγμή που έχει επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας. Είναι δική μας υποχρέωση να ενημερώνουμε τις τιμές στην ηλεκτρονική μας σελίδα.

Οι φωτογραφίες, περιγραφές ή λοιπές πληροφορίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας καθώς και οποιεσδήποτε από τις διαφημιστικές μας καταχωρήσεις έχουν ως σκοπό τη γενική πληροφόρηση.

3. Περιορισμός ευθύνης

Η kinitro δεν ευθύνεται έναντι των πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτή η ιστοσελίδα είναι επίσημο ηλεκτρονικό καταστήματα της kinitro. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων προϊόντων κτλ, αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της kinitro και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το kinitro.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα τους, είναι αποκλειστικά σήματα του kinitro ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της kinitro για: 1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, 2. πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, 3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, 4. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, 5. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.

6. Ασφάλεια

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.kinitro.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της kinitro επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας ,αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της kinitro δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της kinitro με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της kinitro σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του kinitro.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του kinitro.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα kinitro.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος του kinitro.gr. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα kinitro.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις

8. Εγγραφή νέου μέλους

Πως μπορώ να γίνω μέλος του Kinitro;

Στην αρχική σελίδα του site πατώντας "Ο Λογαριασμός Σας" μεταφέρεστε στην σελίδα εγγραφής και εισόδου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ακολουθώντας τις οδηγίες είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας.

Τι γίνεται εάν ξεχάσω το password μου στο Kinitro.gr;

Εάν "Είσαστε πελάτης" στην αρχική σελίδα πατώντας "Ο Λογαριασμός Σας" μεταφέρεστε στην σελίδα εγγραφής και εισόδου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου υπάρχει link "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;". Πατώντας σε αυτό το Link σας ζητείτε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία. Μέσα στα επόμενα λεπτά ο κωδικός πρόσβασης σας αποστέλλετε.

Πως μπορώ να αλλάξω τα προσωπικά μου στοιχεία;

Μόλις συμπληρώσετε το όνομα και τον κωδικό χρήστη για την εισαγωγή σας στο σύστημα μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

9. Επικοινωνία

Μέσα από την ενότητα "Επικοινωνία", του ηλεκτρονικού καταστήματος, έχετε την δυνατότητα να αποστείλετε ερώτηση ή σχόλιο σας. Όλα τα e-emails που αποστέλλονται λαμβάνουν απάντηση μέσα σε εύλογο για την εταιρεία χρόνο, ο οποίος έχει πάντα να κάνει με το φόρτο εργασίας. Αναλόγως της πολυπλοκότητας του ερωτήματος ο χρόνος απόκρισης μπορεί να παραταθεί. Τηλεφωνική επικοινωνία είναι δυνατή μέσω του αριθμού κλήσης 2103625380, ο οποίος χρησιμοποιείται και ως ΦΑΞ. Τέλος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω του Emails: info@kinitro.gr

10. Άλλες πληροφορίες και διαδικασία παραγγελίας

Πληροφορίες και θέματα, τα οποία αφορούν την πολιτική απορρήτου, των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία παραγγελίας ή τις επιστροφές προϊόντων ή χρημάτων ακολουθούν παρακάτω.

 

Β)Πολιτική Απορρήτου

Απόρρητο Συναλλαγών:

Αντιμετωπίζουμε όλες τις συναλλαγές και τα στοιχεία των πελατών με απόλυτη εχεμύθεια και σύμφωνα με τους όρους που διαβάσατε παραπάνω. Επιπλέον:

Διόρθωση / Ενημέρωση των Προσωπικών σας δεδομένων:

Μόλις συμπληρώσετε το όνομα και τον κωδικό χρήστη για την εισαγωγή σας στο σύστημα μπορείτε να αλλάξετε μέρος των προσωπικών σας στοιχείων (για λόγους ασφαλείας).

Εάν επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με μέλος της ομάδας μας μέσω του συνδέσμου «Επικοινωνία» και να μας το ζητήσετε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα.

Αγορές με χρήση πιστωτικής κάρτας:

Αποφασίσατε να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα; Η εταιρία kinitro φροντίζοντας για την ασφάλεια των συναλλαγών σας δεν επεμβαίνει καθόλου στη διαδικασία πληρωμής. Έτσι, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία PAYPAL, για πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών, μεταφέρεστε στην ασφαλή και κρυπτογραφημένη σελίδα του Paypal, με αποτέλεσμα η εταιρία kinitro να μην είναι σε θέση να γνωρίζει τα στοιχεία που δίνετε για τη χρήση της κάρτας σας. Έτσι εξασφαλίζετε στο μέγιστο δυνατό το απόρρητο στη συναλλαγή  σας με πιστωτική κάρτα.

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους:

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όταν κάνετε κλικ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, μπορεί να εξέρχεστε από το site της kinitro και να εισέρχεστε σε άλλο δικτυακό τόπο. Για αυτές τις περιοχές δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και για το λόγο αυτό σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις δηλώσεις της πολιτικής απορρήτου που συνδέονται με τις τοποθεσίες αυτές, καθώς η πολιτική απορρήτου τους μπορεί να διαφέρουν από τη δική μας.

Επικοινωνία:

Επικοινωνία θα λάβετε από εμάς, αν επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα συγκεκριμένο λόγο, για την παραλαβή εντολών παραγγελία σας και αν θα πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας για διοικητικούς σκοπούς. Αυτά τα e-emails δεν θα περιέχουν διαφημιστικό υλικό παρά μόνο αν εσείς το επιθυμήσετε τοποθετώντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο αντίστοιχο πλαίσιο για τα newsletters.

Αποποίηση ευθύνης:

Αν και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διατηρήσουμε το απόρρητο των χρηστών, μπορεί να χρειαστεί να γνωστοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν απαιτείται από το νόμο όπου έχουμε καλή τη πίστη ότι η ενέργεια αυτή είναι αναγκαία για να συμμορφωθούμε με μία τρέχουσα δικαστική διαδικασία, δικαστική εντολή ή νομική διαδικασία σχετικά με Web site μας.

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα:

Καλωσορίζουμε τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέλετε να συζητήσουμε. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.


Γ)Τρόπος Παραγγελίας

Τρόπος παραγγελίας:

Ο τρόπος παραγγελίας είναι πολύ εύκολος και ολοκληρώνεται με λίγα βήματα. Αρχικά επιλέγετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Αφού ολοκληρώσετε την επιλογή σας, πατάτε "shopping cart". Προτού ξεκινήσει η διαδικασία παραγγελίας θα σας ζητηθεί να δώσετε το προσωπικό σας «όνομα χρήστη» και τον προσωπικό σας «κωδικό», στην περίπτωση που είστε ήδη πελάτης μας ή θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μία φόρμα εγγραφής νέου πελάτη. Μόλις πληκτρολογήσετε το «όνομα χρήστη» και τον προσωπικό σας «κωδικό» ξεκινά αμέσως η διαδικασία παραγγελίας. Εδώ θα δείτε το συνολικό κόστος της αγορά σας, θα βάλετε το τυχόν εκπτωτικό κουπόνι που έχετε, θα σας ζητηθεί ο επιθυμητός τρόπος πληρωμής και τέλος να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Μόνο αν πατήσετε "επιβεβαίωση παραγγελίας" η παραγγελία σας θα σταλεί στο τμήμα παραγγελιών.

Για να γίνει η επικύρωση της παραγγελίας και να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής και παράδοσης των προϊόντων σας θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή, εκτός από την περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή.. Πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να βρείτε παρακάτω ή στην αντίστοιχη ενότητα.

Από τη στιγμή που η εταιρεία θα λάβει ενημέρωση για την πληρωμή, αμέσως θα ξεκινήσει η διαδικασία εκπλήρωσης της παραγγελία σας και ταυτόχρονα θα λάβετε μέσα σε εικοσιτέσσερις (24) ώρες ένα αυτόματο ηλεκτρονικό μήνυμα που θα σας ενημερώνει για την επιτυχή παραγγελία σας. Σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσκολίας που αφορά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό Emails για τυχόν διευκρινήσεις καθώς και επιπλέον ενεργειών που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης να πράξουμε.


Δ)Τρόποι πληρωμών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή τη στιγμή προσφέρονται τρεις (3) τρόποι πληρωμής προς δική σας διευκόλυνση. Οι τρόποι πληρωμής αναφέρονται παρακάτω:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Υπάρχει ένας (1) αριθμοί λογαριασμού από ελληνική τράπεζα, στον οποίο ο εκάστοτε πελάτης θα μπορεί να καταθέσει τα χρήματα που αντιστοιχούν στην παραγγελία του με σκοπό να εκκινήσει η εταιρεία τη διαδικασία παράδοσης. Αυτός είναι:

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ, IBAN:  GR03 0171 7490 0067 4911 7707 515

Ο πελάτης – καταθέτης θα πρέπει να φροντίσει να αναγράφεται καθαρά το ονοματεπώνυμό του στην κατάθεση, διαφορετικά θα του ζητηθεί να στείλει την απόδειξη με FAX στην εταιρεία, προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για τον πελάτη και να αποφευχθούν τυχόν λάθη ή παραλήψεις.

Πληρωμή μέσω Paypal:

Για την παροχή μεγαλύτερης ασφάλειας κατά την πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιείται η υπηρεσία PAYPAL. Ο πελάτης επιλέγοντας πληρωμή μέσω paypal οδηγείται στην ασφαλή σελίδα που προσφέρεται για το σκοπό αυτό προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η πληρωμή με χρέωση στην κάρτα του. Στη σελίδα του paypal χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση στα στοιχεία και τα δεδομένα που ζητούνται από τον πελάτη με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο οποιοσδήποτε κίνδυνος. Σημειώνουμε εδώ ότι η εταιρία μας δεν εμπλέκεται στη διαδικασία πληρωμής από τη στιγμή που ο πελάτης θα οδηγηθεί στην ασφαλή σελίδα του PAYPAL και δεν κρατάει κανένα από τα στοιχεία που θα του ζητηθούν εκεί.

Πληρωμή με αντικαταβολή:

Επιλέγοντας την πληρωμή με αντικαταβολή για την παραγγελία σας, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής και παράδοσης του προϊόντος ή των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρωμής, συμφωνείτε ότι θα εξοφλήσετε όλο το ποσό της παραγγελίας σας στον courier με την παράδοσή της στο χώρο σας, ακόμα και αν έχετε αλλάξει γνώμη για τον οποιοδήποτε λόγο. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με τη μέθοδο της αντικαταβολής επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον ποσό της τάξεως των τριών ευρώ (3,00€) που έχει να κάνει με την επιπλέον επιβάρυνση από την εταιρεία courier.


Ε)Αποστολή Προϊόντων

Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό και κάνουμε τα πάντα για να φτάσει στα χέρια σας γρήγορα.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από δύο (2) έως δέκα (10) εργάσιμες ημέρες, εξαρτώμενος από το  από το φόρτο εργασίας. Σε αυτό το χρόνο παράδοσης δεν περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις, οι οποίες οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες όπως για παράδειγμα απεργίες, αντίξοες καιρικές συνθήκες κτλ, και δεν ευθύνεται η εταιρεία για τυχόν επιπλέον καθυστέρηση.

Στην περίπτωση, κατά την οποία ο χρόνος παράδοσης πρόκειται να υπερβεί τις δέκα (10) εργάσιμες ημέρες με ευθύνη της εταιρείας, τότε ο αγοραστής ενημερώνεται για την επιπλέον καθυστέρηση με Email ή τηλεφωνικά και εφόσον το επιθυμεί μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του και να του επιστραφούν τα χρήματα που έχει δώσει σε αριθμό λογαριασμού της τράπεζας που επιθυμεί.

Η παραπάνω ενημέρωση πραγματοποιείται εντός τριών (3) ημερών από τη στιγμή που θα ενημερωθεί η εταιρεία για την πληρωμή της, οπότε εκτελείται και η παραγγελία. Στην περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας άνω των δέκα (10) ημερών και που ο αγοραστής θα ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του, θα πρέπει να ενημερώσει τη εταιρεία με Email ή FAX ότι επιθυμεί να ακυρωθεί η παραγγελία του και να επιστραφούν τα χρήματά του, αναγράφοντας και την τράπεζα και τον αριθμό λογαριασμού που ο ίδιος επιθυμεί.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει από συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Το κόστος συσκευασίας και αν έχει επιλεχθεί, αντικαταβολής υπολογίζεται κατά τη διαδικασία πληρωμής.


ΣΤ)Πολιτική πληρωμών

1. Η εταιρία μας «kinitro» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών ή των προδιαγραφών των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Αυτό δεν επηρεάζει τις επιβεβαιωμένες αγορές σας και έχει ισχύ για τις επόμενες αγορές σας.

2. Όλες οι τιμές μας είναι οι καθαρές τιμές με το αντίστοιχο νόμιμο Φ.Π.Α. και το κόστος συσκευασίας και αποστολής υπολογίζεται προτού σας ζητηθεί να πληρώσετε. Με αυτό τον τρόπο πραγματοποιείτε τις αγορές σας χωρίς να ανησυχείτε για κρυφές χρεώσεις.

3. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή τη στιγμή προσφέρονται τρεις (3) τρόποι πληρωμής προς δική σας διευκόλυνση, οι οποίοι επεξηγούνται αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα.

4. Τυχόν δώρα, προσφορές ή εκπτώσεις, οι οποίες προσφέρονται από την εταιρία, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

5. Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος από τον πελάτη πρέπει να γίνεται με χρήση εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier), τα έξοδα της οποίας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο πελάτης. Αυτό ακολουθείται για την ασφαλέστερη μεταφορά του προϊόντος.

6. Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία, διαφορετικά η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην τα αποδεχτεί, οπότε δεν τίθεται θέμα αποζημίωσης.


Ζ)Επιστροφή Προϊόντων

Επιθυμία μας είναι να είστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας και για το λόγο αυτό όλα τα προϊόντα ελέγχονται για την ποιότητά τους προτού συσκευαστούν και αποσταλούν στον εκάστοτε πελάτη. Αν παρόλα αυτά δε μείνετε ικανοποιημένοι, μπορείτε να επιστρέψετε εντός εφτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, οποιοδήποτε προϊόν μας και να προβείτε σε αλλαγή αυτού ή σε επιστροφή χρημάτων αρκεί να πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις επιστροφής χρημάτων και οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων:

1. Όλα τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφούν αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία.

2. Όλα τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην εταιρία εντός εφτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από τον πελάτη.

3. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στα προς επιστροφή προϊόντα κατά τη μεταφορά τους, μέχρι αυτά να παραληφθούν από την εταιρία.

4. Σε περίπτωση αντικατάστασης ενός προϊόντος με ένα άλλο ίσης αξίας, έπειτα από απαίτηση του πελάτη, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα επιπλέον έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

5. Πληροφορίες σχετικά με τους όρους επιστροφής χρημάτων μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα.

6. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει τυχόν επιστρεφόμενα προϊόντα όταν αυτά δεν πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων.

7. Για δική σας ασφάλεια, συνιστάται να αποστέλλετε τα προς επιστροφή προϊόντα με εταιρία ταχυμεταφοράς (Courier) και να κρατάτε την απόδειξη αποστολής.


Η)Επιστροφή Χρημάτων

Επιστροφή ολικού ποσού των χρημάτων που έχετε δώσει πραγματοποιείται σύμφωνα με τους παρακάτω όρους – προϋποθέσεις:

1. Η επιστροφή ολόκληρου του ποσού των χρημάτων που έχετε δώσει είναι αποδεκτή μόνο στην περίπτωση που προβείτε σε ακύρωση της παραγγελία σας εντός εικοσιτεσσάρων (24) ωρών ή στην περίπτωση που η παραγγελία  σας αφορά προϊόντα που έχουν εξαντληθεί και εσείς έχετε ήδη προβεί σε πληρωμή με κάποιον από τους τρόπους πληρωμής που αναφέρονται στην αντίστοιχη ενότητα.

2. Είναι αυτονόητο ότι στις περιπτώσεις των επιστροφών, ως ολόκληρο ποσό χρημάτων εννοείται το καθαρό ποσό, το οποίο προκύπτει μετά από αφαίρεση του ποσού των μεταφορικών που δαπάνησε η εταιρία, το οποίο βαρύνει τον πελάτη. Επίσης ο πελάτης επιβαρύνεται και με το ποσό που απαιτείται για την επιστροφή του προϊόντος πίσω στην εταιρία.

3. Ο πελάτης έχει δικαίωμα απαίτησης επιστροφής του ποσού των χρημάτων που έχει δώσει μόνο στην περίπτωση κατά την οποία πληρούνται οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις επιστροφής χρημάτων καθώς και οι όροι και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων, για τους οποίους μπορεί να πληροφορηθεί στην αντίστοιχη ενότητα.

4. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ξεκινάει από τη στιγμή που το επιστρεφόμενο προϊόν παραληφθεί από την εταιρία.

Για τη διευκόλυνση του πελάτη προτείνεται, προτού προβεί σε διαδικασία επιστροφής του οποιουδήποτε προϊόντος, να επικοινωνήσει με την εταιρία, είτε μέσω Email, είτε μέσω τηλεφώνου ή FAX, προκειμένου να εξηγηθεί το πρόβλημα που υπάρχει και έπειτα να προχωρήσει στη διαδικασία επιστροφής.


Θ)Τρόπος επικοινωνίας

Σε περίπτωση που χρειάζεστε διευκρινίσεις ή βοήθεια με την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Τηλεφωνικά στον αριθμό 210 36 25 380. Η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας λειτουργεί 10:00 – 15:00, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

2. Μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην ενότητα «Επικοινωνία» του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

3. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην επαφή: info@kinitro.gr


Ι)Ανατροφοδότηση

Καλωσορίζουμε τα σχόλιά σας. Σε περίπτωση που αισθανθείτε μη ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε από προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή στην περίπτωση οποιουδήποτε άλλου προβλήματος σχετικά με τη συνεργασία με την εταιρία μας, παρακαλούμε να μας στείλετε e-email χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.