ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα οι συναλλαγές σας πραγματοποιούνται με ασφάλεια και αυτή τη στιγμή προσφέρονται τρεις (3) τρόποι πληρωμής προς δική σας διευκόλυνση. Οι τρόποι πληρωμής αναφέρονται παρακάτω:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Υπάρχει ένας (1) αριθμοί λογαριασμού από ελληνική τράπεζα, στον οποίο ο εκάστοτε πελάτης θα μπορεί να καταθέσει τα χρήματα που αντιστοιχούν στην παραγγελία του με σκοπό να εκκινήσει η εταιρεία τη διαδικασία παράδοσης. Αυτός είναι:

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ, IBAN:  GR003 0171 7490 0067 4911 7707 515

Ο πελάτης – καταθέτης θα πρέπει να φροντίσει να αναγράφεται καθαρά το ονοματεπώνυμό του στην κατάθεση, διαφορετικά θα του ζητηθεί να στείλει την απόδειξη με FAX στην εταιρεία, προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για τον πελάτη και να αποφευχθούν τυχόν λάθη ή παραλήψεις.

Πληρωμή μέσω Paypal:

Για την παροχή μεγαλύτερης ασφάλειας κατά την πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιείται η υπηρεσία PAYPAL. Ο πελάτης επιλέγοντας πληρωμή μέσω PAYPAL οδηγείται στην ασφαλή σελίδα που προσφέρεται για το σκοπό αυτό προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η πληρωμή με χρέωση στην κάρτα του. Στη σελίδα του PAYPAL χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση στα στοιχεία και τα δεδομένα που ζητούνται από τον πελάτη με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο οποιοσδήποτε κίνδυνος. Σημειώνουμε εδώ ότι η εταιρία μας δεν εμπλέκεται στη διαδικασία πληρωμής από τη στιγμή που ο πελάτης θα οδηγηθεί στην ασφαλή σελίδα του PAYPAL και δεν κρατάει κανένα από τα στοιχεία που θα του ζητηθούν εκεί.

Πληρωμή με αντικαταβολή:

Επιλέγοντας την πληρωμή με αντικαταβολή για την παραγγελία σας, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής και παράδοσης του προϊόντος ή των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρωμής, συμφωνείτε ότι θα εξοφλήσετε όλο το ποσό της παραγγελίας σας στον courier με την παράδοσή της στο χώρο σας, ακόμα και αν έχετε αλλάξει γνώμη για τον οποιοδήποτε λόγο. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με τη μέθοδο της αντικαταβολής επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον ποσό της τάξεως των τριών ευρώ (3,00€) που έχει να κάνει με την επιπλέον επιβάρυνση από την εταιρεία courier.

*Περισσότερα σχετικά με την πολιτική πληρωμών και τυχόν επιστροφών χρημάτων μπορείτε να βρείτε στις αντίστοιχες ενότητες της πολιτικής λειτουργίαςτης εταιρείας μας.*