Κατηγορίες

Facebook

enati

OMNIS - eBook

Quick Overview

OMNIS

ΤΑ 22 ΒΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΕΝΑΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

9,00 €

978-960-8166-15-8

» Add to my wishlist

OMNIS

ΤΑ 22 ΒΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΕΝΑΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ

Η βασική γενική ιδέα είναι ότι στο μοντέλο της Δημιουργίας όπου ζούμε και σε κάθε του συνειδησιακό επίπεδο υπάρχουν δύο στόχοι. Ο πρώτος είναι η συνειδησιακή αναβάθμιση του ίδιου του ανθρώπινου «είναι». Ο δεύτερος στόχος, που είναι και κρυφός, είναι η διάλυση δυσλειτουργικών νόμων που διέπουν το συνειδησιακό αυτό επίπεδο. 

     Ο συγγραφέας προσπαθεί να υπηρετήσει αυτή τη γενική θέση ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται από τα «Μεγάλα Αρκάνια» του Ταρώ, δηλαδή από τη βιωματική θεώρηση των αρχών της Ερμητικής Φιλοσοφίας.

     Το μοτίβο του καθιερωμένου «γίγνεσθαι» σκίστηκε από το χέρι του Αόρατου. Ένα φαρμακευτικό σκεύασμα σε δοκιμαστική μορφή μπορεί να οδηγήσει στη γέννηση ανθρώπου με πλήρη μνήμη. Όμως αυτό τι σημαίνει; Μέχρι ποιο σημείο «πίσω» μπορεί να φτάσει;

     Σε ένα ερευνητικό κέντρο γενετικής της Αμερικής, που λειτουργεί με μυστικά κρατικά κονδύλια, μια ομάδα επιστημόνων ανακαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μία συγκεκριμένη ορμόνη εξαλείφει τη μέχρι τότε μνήμη του εμβρύου. Τι θα συμβεί αν κατορθώσουν να την αφαιρέσουν, τι πληροφορίες θα συλλέξουν για τη γέννηση και το ταξίδι μας πριν από αυτήν; Το πείραμα στέφεται από απόλυτη επιτυχία και έρχεται στον κόσμο ο Ιωάννης, ένας ξεχωριστός άντρας με πλήρη συνείδηση και μνήμη της ζωής πριν από τη γέννησή του. Κατά την ενηλικίωσή του όμως, αρχίζει να βιώνει αναδρομές σε προηγούμενες ζωές, από τις οποίες του αποκαλύπτονται γνώσεις μέσω των καρτών Ταρώ. Κάθε κάρτα και ένα μυθικό ταξίδι σε άλλους τόπους, σε άλλες διαστάσεις, σε αλλοτινούς χρόνους.

     Η σύγκρουση με τις δυνάμεις του κακού είναι αναπόφευκτη, μια και τις κάρτες «ρίχνει» ένα άγνωστο ανθρωποειδές, μια σκοτεινή δύναμη άρρητα συνδεδεμένη με τον Ιωάννη, που θα αφιερώσει όλη της την ύπαρξη για να τον συντρίψει… Η απόλυτη μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό έχει ξεκινήσει…

  • Είδος Μυθιστόρημα
  • Συγγραφέας Σακελλαριάδης Πάνος
  • Εκδόσεις ΚΙΝΗΤΡΟ
  • ISBN 978-960-8166-15-8
  • Σελίδες 546

Related Products